Låt oss drömma

Nu när det är sådär kallt och grått ute så blir det lätt att man inte hittar något ljus i vardagen. När solen inte ens hittar fram på dagarna, och om den väl gör det så går den ned redan vid fyra-tiden på eftermiddagen, så är det viktigt att hitta något som piggar upp. I dessa tider, när vi inte ska gå på gym eller samlas många människor tillsammans, så har jag hittat något som livar upp min vardag och som är mitt ljus i tunneln.

Det är nämligen min nyinköpta Beach Cruiser, eller närmare bestämt Ultra Fat Beach Cruiser. Och vad är då detta undrar ni, jo det ska jag tala om för er. För när vi inte kan befinna oss på en strandpromenad i värmen och spatsera längs vattnet så kan vi istället cykla på en utav Wafa Bikes cyklar, Beach Cruiser. En elcykel med ordentlig kraft bakom tramporna med ett batteri som räcker länge. Du kan dessutom ladda telefonen i den och samtidigt cykla på den skönaste sadeln du någonsin cyklat på, kan jag lova.

Cykla med stil

Den är helt fantastisk både i finesser, funktioner och utseende. Jag lovar dig att folk kommer vända sig om när du cyklar förbi på stan och det är i ren avundsjuka. Många kunder har redan sin Beach Cruiser och är otroligt nöjda och kan inte nog hylla alla funktioner och finesser på cykeln.

Så är du letandes efter något som piggar upp din vardag, samtidigt som den ändå får dig utomhus och ger dig frisk luft så har du hittat rätt. Låt Wafabike välja ut något som passar just dig och njut sedan av att ta dig till skolan eller jobbet, eller vart du än ska, på ett coolt sätt. Trampa dig mot ljuset i tunneln med Beach Cruiser!

Kommentarer är stängda.