En AGV hjälm är en bra och billig livförsäkring

Jag har börjat åka motorcykel och har därför har jag köpt mig hjälm, en AGV hjälm. Jag har också köpt mig ett ordentligt skinnställ så nu kan jag ut och åka på vägarna utan att bli skadad. Att ha ordentliga skydd på sig är viktigt när man åker motorcykel, man är ju ganska oskyddad. Just att en AGV hjälm skyddar fick min kompis erfara då hon råkade ut för en olycka, hon klarade sig helskinnad tack vare sin skyddsutrustning främst då hjälmen. Det kunde ha gått riktigt illa. Jag har ju köpt min hjälm på internet efter rekommendation från min kompis. Jag var inne på sidan och kollade och det fanns många att välja på i alla möjliga färger och former. Det som är bra med dessa hjälmar är att de skyddar hela ansiktet också och att de är bekväma, vanligtvis så klämmer MC hjälmar ihop ansiktet men den jag har är riktigt bekväm.

Känslan av att känna sig säker samtidigt som man glider fram på två hjul

När jag var liten tjatades det alltid att man skulle sätta på sig hjälm när man skulle ut och cykla. Jag tyckte att detta var ganska löjligt. Man är faktiskt ganska oskyddad i trafiken när man cyklar, precis på samma sätt som man är när man åker motorcykel. En cykelhjälm skyddar ju inte lika mycket som en AGV hjälm men å andra sidan är det helt andra farter vi talar om. Jag är i vart fall väldigt nöjd med mina MC kläder och min hjälm. Det är sådan frihet att glida runt på vägarna på min motorcykeln och samtidigt känna sig säker. Jag kommer rekommendera mina MC kompisar att handla AGV hjälm när de skall köpa nytt.

Kommentarer är stängda.